Albon F1

Christian Horner is ontzettend blij dat Alexander Albon in 2022 weer terug. Alex Albon moest eind 2020 bij Red Bull waar hij teamgenoot van Max.


Alexander Albon Photostream Red Bull Racing Alexander Albon Aston Martin Cars

Zullen zijn voortgang op de voet volgen.

Albon f1. Horner reageert verheugd op terugkeer Albon. Terwijl Max Verstappen op. In 2022 naar Williams.

Eerste F1-podium Albon. Christian Horner stelt dat Alexander Albon een zeer goede kans heeft om volgend jaar terug. Mocht dat niet lukken dan blijft de Britse Thai in ieder geval.

Albon bevestigt zelfs twee opties voor de terugkeer van F1 volgend jaar. Vrijdag werd bekend dat Sergio Perez ook in. There isnt much in terms of available seats he told the official F1 website.

Ben afhankelijk van coureurs die slecht presteren Alexander Albon is buitenspel gezet door Red Bull Racing na een. De carrière van Alexander Albon is ondanks de contractverlenging van Sergio Perez nog niet voorbij. Je weet nooit of je een nieuwe kans krijgt.

Alexander Albon is a Thai-British racing driver and the Reserve Driver for Red Bull Racing in the 2021 Formula One World Championship. Alex started racing at the age. Red Bull zegt dat het naar een Formule 1-zitje voor reservecoureur Alexander Albon zoekt voor 2022.

Alexander Albon deelt al het hele jaar de meest belangrijke details over circuits in de. Albon heeft weinig kans op F1-terugkeer. We hebben hem nog niet afgeschreven na zijn tijd bij Red Bull in de Formule.

Alexander Albon heeft zijn eerste podium in de Formule 1 te pakken. Heeft even geduurd maar dit is prachtig. Sep6 - Alex Albon geeft toe dat hij wacht op bevestiging dat hij in 1 terugkeert naar de.

Alex Albon keert terug in F1. Alex is een talent. Marko hint naar verrassende terugkeer Albon in F1.

Alex Albon terug in de F1 bij Williams. De renstal maakte bekend dat de Fransman Latifi in. Red Bull rekent op F1-terugkeer Albon keuze heeft invloed op De Vries.

Alexander Albon was in 2019 en 2020 Formule 1-coureur voor het team van Red Bull Racing. Albon is realistic about his chances of an F1 return for 2022. Albon steekt de draak met Verstappen en Ricciardo in Red Bull-track map.

Lees het laatste nieuws over Alexander Albon analyses van experts en bekijk de fotos en videos in hoge resolutie. Alex Albon rijdt met ingang van volgend seizoen voor Williams. Dat heeft Red Bull zojuist bekendgemaakt.

Coureur Alexander Albon rijdt volgend jaar in de Formule 1 naast Nicholas Latifi in de racewagen van Williams. Gepubliceerd op 29 aug 2021 0900. Red Bull bekijkt alle opties voor Albon ook terugkeer in F1.

Dit geeft Marko aan in een interview met het Oostenrijkse medium Krone. In 2021 is hij de reservecoureur van het Oostenrijkse team.


Alexander Albon Red Bull Racing Formule 1 Red Bull Alexander


Pin On S Formula1


Alexander Albon Red Bull Racing Red Bull Racing Red Bull Racing


Pin Op Grand Prix Le Mans Formule 1


Alexander Albon Red Bull Racing Formula 1 F1 Motorsport


Pin On Cute Guys


Alexander Albon Received A High Volume Of Edits On August 12 2019 At 03 24am F1 Drivers Formula 1 Driver Of The Day


Alexander Albon Maakt Komend Seizoen Zijn Opwachting In De Dtm In 2021 Alexander Seizoenen Red Bull Racing


Formula 1 On Instagram New Suit New Car A Fresh Chapter In The Career Of Alex Albon Begins This Week As He Heads To Spa As A Redbullracing Driver



Alex Albon Alex Albon Alex Albon F1 Formula One


Pin On Formule 1


Pin Van Op F0rm L4 1


Alex Albon Retains His Seat In Red Bull Racing For 2020 Carscoops Red Bull Racing Racing Formula 1


Alex Albon Under Pressure Under Pressure Formula 1 Pressure


Alex Albon Formula One Formula 1 Norris


F1 S Red Bull Promotes Rookie Alexander Albon Demotes Pierre Gasly Red Bull Mercedes Lewis Max Verstappen


Alexander Albon Formula One Formula 1 F1 Drivers


Alex Albon Us Grand Prix Evmore Electric Vehichle

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel